EKSPRESS-DIAGNOSTIIKKA NAKATANI-MENETELMÄLLÄ

 

Ekspress-diagnostiikka  Nakatani-menetelmälla on yhtä objektiivinen kuin ultraäänitutkimus tai EKG-tutkimus. Nakatani-menetelmän tarkkuus on n. 75% -90%.

 

Menetelmän on kehittänyt Japanin medisiiniprofessori Y. Nakatani vuonna 1950. Mittaukset tehdään elektrodien avulla käsillä  sijaitsevien 24 biopisteen kautta. Venäjällä aloitettiin kyseisen menetelmän käyttöä 90-luvulla. Nakatani-menetelmää käytetään nykyaikana Pietarin MAPO refleksiterapian laitoksella professori A. T. Katšanovin puolesta. Nakatani-diagnosointia käytetään menestyksellisesti myös Venäjän Avaruuslentojen Ohjauskeskuksen operaattoreiden terveydentilan arviointiin. Nakatani-diagnostiikkaohjelman kompleksit ovat laajalti käytössä erilaisissa Turkin parantoloissa ja kylpylöissä.
Nakatani-menetelmään  on yhdistetty nykypäivän teknologian mahdollisuudet sekä tuhansien vuosien aikana kerätty itämaisen lääketieteen arvokkaita kokemuksia. Nakatani-menetelmän erikoisuutena on se, että ihmiskehon keskeisten järjestelmien asemaa ei arvioida abstraktien tilastollisten standardien suhteena, vaan ihmisen henkilökohtaisten fysiologisten sääntöjen mukaisesti.
Nakatani-menetelmän pohjana on se, että sairaus saa alkunsa kauan ennen kun oireet tulevat näkyviin. Tähänasti länsimaiset lääkärit pyrkivät torjumaan taudin seurauksia tablettilääkityksellä ta kirurgisin keinoin.

Perinteisen lääketieteen vaihtoehto on itämainen lääketiede, joka tarkastelee ihmistä kuin tasapainossa olevaa pientä maailmaa. Rio-do-solun kortti pystyy nopeasti ja suurella todennäköisyydellä tuomaan esiin tietoja asiakkaan terveydentilasta, kiinnittäen huomiota mahdollisiin sairauksiin, joiden oireet ei vielä ole näkyvissä.

 

 

MENETELMÄN KESKEISET PIIRTEET

  • Tutkimus kestää 60 minuuttia, josta 5 minuuttia kuluu lukemien ottamiseen.
  • Tutkimus on kivuton eikä vahingoita elimistöäsi.
  • Tutkimus antaa melkein kaikki tiedot asiakkaan terveyden tilanteesta mittauksen aikana.
  • Tutkimus selvittää syyt ja seuraukset ja niiden väliset yhteydet.
  • Tutkimus tuo esiin myös latenttivaiheesa olevan sairauden sen mahdollisimman varhaisessa kehitysvaiheessa.
  • Ohjelma näyttää energian liikkuvuutta elimissä.

    Diagnosointia Nakatani-menetelmällä käyttävät Japanin yleislääkärit  jo pitkään.

 

Hinta: 25 eur
Virossa varaa aikaa terveystilan tutkimiseen Nakatani-menetelmällä:

Aire-Maria Tampõld-Matt, puhelin: +372 5271008 /

e-mail: aire.maria@gmail.com

OSOITE:

TARTU kaup.,  Struve 4, II kerros, KEHAkeskus.

 

Nakatanin-menetelmästä suomeksi: Tiina Halling

(puh. +372 555 744 97)